Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatch-ohjaimen voitto Suomeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gamereactorissa skabailtiin kesäkuun alkupuolella Overwatchin ohjaimesta. Simon Delart tekee 24 erityistä PS4-ohjainta, joista kukin omistetaan yhdelle Overwatchin sankarille. Jokaista ohjainta on tasan yksi kappale maailmassa.

Torbjörn-teemaisesta PS4-ohjaimesta käydyn kisan voitti lopulta Jansu. Voittajaan on otettu yhteyttä ja häneltä pyydetään kuittausta.

Onnea voittajalle!

Reinhart lyhyesti kavereiden keskuudessa käytettynä Reiska. Tuli valittua "tankki" classi koska pelannut wowissakin yleensä niillä ja vaikutti mukavalta ja hauskalta hahmolta joka toi hieman erinlaisuutta peliin koska on enemmän lyöjä kun muut ovat ampujia.

Mitä enemmän on pelannut taitaa nyt olla lähemmäs 200 tuntia niin tullut aikas ensimmäinen valinta comppi matseissa sillä kilpeä pystyyn vaan ja koettaa parhaansa pitää kaverit ja tiimin pystyssä sen takana. sekä sillä hahmolla on saanut paljon pelin ratkaisuja joko suojaamalla tiimiä,heilumalla aseen kanssa,ampumalla sen ainoan projectile iskun tai käyttämällä ultin jolla on yleensä stunnannut melkein koko vastustaja tiimin maahan joko estäen alueelle pääsyn overtimessa tai että oma tiimi on hoidellut heidät pois pelistä ulteillaan tai normaalisti.

Overwatch ohjain toisi kyllä uutta puhtia peliin ja oma vanha ohjain rupeaa jo näyttämään toiminnassaan niitä merkkejä että ei taida kauaa mun ow pelaamista enään kestää :D

Overwatch
Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä