Suomi
Gamereactor
uutiset
Prey

Arkanen perustaja Raphael Colantonio kertoo lähtöaikeistaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dishonoredista ja Preystä tunnetun Arkane Studiosin perustaja Raphael Colantonio kertoi hiljattain olevansa eroamassa. Miehen jatkosuunnitelmat eivät ole vielä selvillä, mutta ura ei jatku ainakaan välittömästi pelialalla. GRTV pääsi haastattelemaan Colantonioa tämän aikeista sekä myös Preyn julkaisusta.

Liki kaksikymmentä vuotta Arkanea luotsannut Colantonio kertoo olevansa loman tarpeessa. "Tarvitsen vapaa-aikaa päättääkseni, mitä todella haluan tehdä seuraavaksi. Olen tehnyt näitä pelejä niin pitkään. Haluan vain ottaa todella pitkän loman, johon minulla ei ole ollut mahdollisuutta 18 vuoteen", hän toteaa.

Colantonio jättää Arkanen voidakseen keskittyä omiin projekteihinsa, perheeseensä ja musiikin soittoon. "Pienempiin asioihin, jotka tekevät minut onnelliseksi."

Alan veteraani Harvey Smith jatkaa Arkane Austinin peräsimessä, ja Colantonio pysyttelee Lyonissa niin kauan kuin on tarve. Tiimeillä on tällä hetkellä työn alla ainakin itsenäinen Disnohored-laajennus, Death of the Outsider, ja myös Preyn lisäosista on kuultu vihiä.

Mitä Arkanen tiimit seuraavaksi tekevät, on epäselvää. Colantonio ei kuitenkaan usko, että lähtö vaikuttaa suuresti studion tulevaisuuteen. Luottoa löytyy sekä emoyhtiöön että tiimien taitoihin.

Koko haastattelun voi katsoa alta.

HQ
PreyPrey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
PreyScore

Prey

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Retrohtavaa sci-fi-jännitystä klassikoiden vanavedessä



Ladataan seuraavaa sisältöä