Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 7

Nettipiuha suoraksi - Forza 7 lähentelee 100 gigan rajaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lokakuussa ilmestyvä Forza Motorsport 7 tulee vaatimaan huomattavan määrän kiintolevytilaa sekä Xbox Onella että PC:llä. Asennuskooksi on vahvistettu noin sata gigatavua. PC gamerin saaman tiedon mukaan PC-pelaajat saavat myös varautua uuvuttavaan latailuun; latauskoko on jäämässä vain hieman alle satasen rajan.

"Tiimi odottaa asennuskoon olevan 100 gigatavua, latauskoon ollessa hieman pienempi", Microsoftin edustaja toteaa PC-versiosta. Latauskokemusta tosin pyritään edelleen kehittämään, joten koko ole kiveen kirjoitettu. Kovin kevyttä latausta ei silti kannata odottaa.

Microsoft ei valitettavasti vastannut kysymykseen, eikö pelin 4K-grafiikoita voitaisi paketoida erilliseksi lisäosaksi. Tällöin vanhempien tietokoneiden omistajien ei tarvitsisi ladata gigatavukaupalla huipputarkkoja tekstuureja, joita he eivät voi käyttää.

Xbox Onen omistajilla sentään on mahdollisuus hankkia peli levyllä, jos niin mielivät.

Forza Motorsport 7

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hot Wheels -autot ja -varusteet ovat tulossa sekä peliin Forza Motorsport 7 että Forza Horizon 4. Linjoille sisältö saadaan marraskuun päivityksen mukana 6. marraskuuta...



Ladataan seuraavaa sisältöä