Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny 2

Destiny 2:n betan sisällöstä tarkempaa tietoa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bungie on valottanut pian alkavassa Destiny 2:n betassa olevaa sisältöä. Tarinan osalta päästään testaamaan pelin avaavaa Homecoming-tehtävää, ja co-opin puolelta löytyy strike-tehtävä Inverted Spire. Moninpelissä kokeiltavissa ovat puolestaan ensimmäisestä osasta tuttu Control-moodi sekä uusi Countdown-moodi, jossa hyökätään tai puolustetaan tukikohtaa.

Betassa on kokeiltavissa myös hahmojen uusia alaluokkia, mutta kenties mielenkiintoisin seikka on vain yhden tunnin auki oleva sosiaalinen tila The Farm. Bungien tarkoituksena on sulloa sinne niin paljon pelaajia kuin mahdollista testatakseen palvelunsa rajoja.

Pelin ennakkotilaajat pääsevät pelaamaan betaa 18. heinäkuuta PS4:llä ja päivää myöhemmin Xbox Onella. Beta avautuu kaikille 21. heinäkuuta. The Farm -tapahtuma käynnistyy sunnuntaina 23. heinäkuuta kello 20:00 Suomen aikaa.

PC-pelaajille ei valitettavasti ole pääsyä betaan.

HQ
Destiny 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Destiny 2: Curse of Osiris DLCScore

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Bungien kaltaisen ison ja ammattitaitoisen studion luulisi oppivan virheistään. Ensimmäinen Destiny on kuitenkin näemmä jäänyt unholaan, sillä Curse of Osiris -lisäri toistaa kaikki isiensä virheet.



Ladataan seuraavaa sisältöä