Suomi
Gamereactor
uutiset
Tales from the Borderlands

Telltale Games ei ole tekemässä jatkoa Tales from the Borderlandsille tai The Wolf Among Usille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Internetissä on viime päivinä poristu siitä, että Telltale Games julkistaa San Diegon Comic-Conissa jotain uutta, ja että se jokin olisi ehkä uudet kaudet joko Tales from The Borderlandsiin tai The Wolf Among Usiin.

Näyttää siltä, että kumpikin huhuilu on perätön.

Tales from The Borderlandsin osalta Telltale Gamesin Job Stauffer ilmoitti Twitterissä, että sarjan seuraava osa on vankasti Gearbox Softwaren käsissä.

The Wolf Among Usin tarina onkin hieman moninaisempi. Jokin aika sitten Telltale Gamesin vakiokalustoon kuuluva ääninäyttelijä Adam Harrington uudelleentviittasi kiusoittelevan kuvan Telltale Gamesin tulevasta julkistuksesta San Diego Comic-Conissa. Harrington on ääninäytellyt muun muassa The Wolf Among Usin Bigby Wolfia. Tästäkös verkko sekosi: kakkoskausi on tulossa!

Tämän porinan seurauksena Stauffer ilmaisi huolensa siitä, että ihmiset saattavat laittaa toivonsa väärään paikkaan. Hän huomautti myös, että Harrington ääninäyttelee Grootia Guardians of The Galaxyssa.

Näyttää siis siltä, että Telltale Gamesin julkistus San Diegon Comic-Conissa liittyy jollakin tavalla Guardians of The Galaxyyn.

Tales from the Borderlands

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä