Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey'n kannessa ei ole enää sombreroa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Videopelejä on vuosien varrella syytetty milloin mistäkin, ja jopa Mario on saanut osansa. Viisi vuotta sitten punanuttuinen putkimies joutui PETA-järjestön hampaisiin pesukarhumaisen tanooki-pukunsa vuoksi.

Nintendo on julkistanut tulevan Super Mario Odyssey'n kansikuvan, ja tarkkasilmäiset ovat havainneet muutoksen muutaman kuukauden takaiseen kuvaan verrattuna. Vasemmassa alakulmassa ei enää ole Mariota sombrero päässään.

Ilmeisesti Nintendo pelkää syytöksiä kulttuuristen stereotypioiden vahvistamisesta? Toisaalta on muistettava, että Mario itse on murtaen englantia puhuva italialainen putkimies...

Ennen

Super Mario Odyssey

Jälkeen

Super Mario Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

"Miksi Mario ei hyppää!", raikaa taas taloista ja rappukäytävistä kautta maailman. Nintendon superstaran uutuuspeli on saapunut Switchille, ja tällä kertaa luvassa on eeppinen matka ympäri maailman, josta Homeroskin olisi ylpeä.

0
Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendo on päättänyt aloittaa joulun juhlinnan etuajassa julkaisemalla kaksi uutta jouluista asua Super Mario Odyssey -peliin. Jouluinen lakki ja asu irtoavat huokeaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä