Suomi
Gamereactor
uutiset
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War saa mikromaksunsa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Middle-earth: Shadow of Mordorin eräs ylistetyimmistä ominaisuuksista oli niin sanottu Nemesis-järjestelmä. Se loi jokaiselle pelaajalle satunnaisesti omia sisäisiä tarinoita örkkiorganisaation keskinäisessä valtataistelussa. Jatko-osa Middle-earth: Shadow of War odotetusti laajentaa tätä ideaa.

Monolithin mukaan peliin on myös tulossa toiminto nimeltä Market. Kyseessä on odotetusti pelin sisäinen kauppa, josta voi ostaa roinaa omaa pelaamistaan helpottamaan.

Maksaminen tapahtuu joko mirianeilla, jota käytettiin alkuperäisessä pelissä. Uutena valuuttana on kulta. Totta kai tällä uudella valuutalla pääsee käsiksi parhaisiin aseisiin, haarniskoihin ja muihin tavaroihin. Kultaa ansaitaan helpoiten latomalla oikeaa taalaa tiskiin, joskin pieniä määriä saa myös pelaamalla.

Kuulostaa siis siltä, että parhaisiin kamoihin pääsee käsiksi joko pelaamalla todella pitkään ja hartaasti, tai sitten vanhaan malliin kaivamalla kuvetta.

Middle-earth: Shadow of War

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shadow of War saa uuden laajennuksen

Shadow of War saa uuden laajennuksen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Syyskuussa 2017 julkaistu Middle-earth: Shadow of War on ollut varsin onnistunut teos, jonka Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Julkaisun jälkeen peliin on tullut...



Ladataan seuraavaa sisältöä