Suomi
Gamereactor
uutiset
Aliens: Colonial Marines

Aliens: Colonial Marines

Peli elokuvien jalanjäljissä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gearboxin työstämästä Aliens: Colonial Marines -toimintapelistä on tihkunut hieman uutta tietoa. Tyypillisten klaustrofobisten käytävätaisteluiden ohella peli tarjoaa avoimempia ulkomaisemia ja piiritystilanteita. Hyökkäykseen voi valmistautua esimerkiksi rakentelemalla ympäristöön ansoja vihollisvirran tukahduttamiseksi.

Luvassa on lisäksi kohtauksia, joissa vaaditaan määrättyjen näppäinten painamista oikea-aikaisesti. Niissä ei kuitenkaan käytetä ruudulle ponnahtavia valtavia näppäinikoneja, vaan tunnelma pyritään säilyttämään kuvan reunoille ilmestyvillä häilyvillä värikoodeilla.

Alien-sarjan muukalaisten eräs ikävimmistä piirteistä on niiden syövyttävä veri, joka porautuu jopa metallin läpi. Tekijät aikovat saada jonkinasteista syövyttävyyttä peliinkin, mutta tällä hetkellä ominaisuutta ei ole vielä toteutettu.

Colonial Marinesissa pelaaja kontrolloi nelihenkistä iskujoukkoa, joka lähtee tutkimaan elokuvissa hylättyä U.S.S. Sulaco -avaruusalusta. Hahmoilla on erilaisia vahvuuksia, jotka kannustavat astetta taktisempaan ajatteluun. Tätä tukee myös yhteistyömoninpeli, johon kaverit voivat liittyä saumattomasti kesken yksinpelikampanjan.

Aliens: Colonial MarinesAliens: Colonial MarinesAliens: Colonial MarinesAliens: Colonial Marines

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Aliens: Colonial MarinesScore

Aliens: Colonial Marines

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Gearboxin ja Segan Aliens-projektia on odotettu vuodesta toiseen, ja nyt se on viimein kaupoissa. Kannattiko odotus?



Ladataan seuraavaa sisältöä