Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis 2

Crysis 2 PC:lle ja konsoleille!

Huipputekninen sotapelisarja jatkuu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Electronic Arts ja Crytek ovat vahvistaneet, että vuoden 2007 PC-hitti Crysis on saamassa jatkoa. Jatko-osan sisällöstä tai julkaisuajasta ei tosin vielä annettu tietoa, mutta yksi merkittävä seikka julkistukseen liittyy: peli nähdään PC:n ohella myös Xbox 360:lla ja PS3:lla. Näin ollen pitkään velloneet huhut Crysis-sarjan tulosta konsoleille ovat osoittautuneet todeksi.

Crysis 2 hyödyntää Crytekin uutta CryEngine 3 -pelimoottoria, jonka videoesittelyn voi katsoa tästä. Pelimoottoria on mainostettu aiempia versioita joustavammaksi, minkä pitäisi taata optimaalinen pelikokemus monentehoisilla laitteilla.

Alkuperäinen Crysis ja sen lisäosa Crysis Warhead sijoittuvat vehreisiin viidakkomaisemiin, joissa yli-inhimillisillä kyvyillä varustettu pelaaja taistelee vihollissotilaita ja muukalaisia vastaan. Oletettavasti Crysis 2 jatkaa kutakuinkin samoilla raiteilla.

Oheiset kuvat ovat alkuperäisestä Crysisistä.

Crysis 2Crysis 2Crysis 2Crysis 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Crysis 2Score

Crysis 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Crytekin tulikuuma uutuusjatko-osa on vihdoin hyppysissämme. Lue ensimmäinen pohjoismainen arvio pelistä ja päätä itse, onko odotus ollut sen arvoista.



Ladataan seuraavaa sisältöä