LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Gran Turismo

      Gran Turismo PSP Gon julkaisuun

      Täysiverinen ajopeli taskuun

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Pienen ikuisuuden tuloillaan ollut PSP:n Gran Turismo sai viimein julkaisuajan Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa. Peli ilmestyy samana päivänä uuden PSP Go -konsolin kanssa, toisin sanoen siis 1. lokakuuta. Tekijöiden mukaan kyseessä on täysiverinen ajopeli, joka sisältää järkyttävät 800 autoa ja 35 rataa. Jos samojen ratojen eri versiot ynnätään yhteen, nousee ratamäärä 60:een.

      Autojen suuresta määrästä johtuen niiden kerääminen yksin voi olla ylivoimainen haaste, mutta onneksi mukana on mahdollisuus jakaa autoja kavereiden kesken. Moninpeli onnistuu langattomasti. Pakettiin kuuluu toki myös yksinpelitila, jossa on tarjolla jopa pienimuotoinen ajokoulu.

      Hääppöiseksi paketiksi ei ole jäämässä myöskään Playstation 3:n Gran Turismo 5. Pelin esittely jäi Sonyn tilaisuudessa vain lyhyen trailerin varaan, mutta jo se paljasti mukana olevan WRC-rallia, Nascar-kisoja sekä tietysti perinteistä rata-ajoa. Peliin on viimein tulossa myös oikea vauriomalli. Julkaisuaika tosin jäi edelleen arvailujen varaan.

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      4
      Gran TurismoScore

      Gran Turismo

      ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

      800 erilaista kumijalkaa ja 35 rataa takaavat sen, että ajaminen ei lopu kesken, ja voi pyhät pyssyt kuinka hyvältä peli näyttää! GT kuitenkin kärsii päämäärättömyydestä ja vauhtisokeudesta.



      Ladataan seuraavaa sisältöä