Suomi
Gamereactor
uutiset
Trine

Trine-projekti oli "kauhea sotku"

Hyvä peli kuitenkin lohduttaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Frozenbyten puhemies Joel Kinnunen on pahoitellut vastikään Steamissa julkaistun Trine-peliprojektin loppuvaiheen häslinkiä, ja etenkin hintaeroja eri alustojen peliversioiden välillä. "Meistä olisi upeaa myydä peliä samaan hintaan joka alustalla, mutta nämä jutut ovat uskomattoman hankalia kun mukana on niin monta yhteistyökumppania. Sama koskee euro- ja dollarihintojen eroa, se on yksinkertaisesti poissa meidän käsistämme," Kinnunen valitteli Eurogamerille.

Trine maksaa tällä hetkellä Steamissa vajaat 30 euroa, mikä on noin kympin enemmän kuin PS3-pelaajat odottavat maksavansa sitten kun peli tulevaisuudessa rantautuu Pleikkarille. PS3-versiota tarksitetaan paraikaa, eikä Kinnunen lähtenyt arvuuttelemaan sen julkaisuaikaa. Kyse lienee kuitenkin lähikuukausista.

Epäselvää on myös Trinen XBLA-version kohtalo. Yhteistyökumppani Atlus julkisti XBLA-version pelistä, mutta sittemmin julkistus on vaiettu takaisin huhupuheeksi. Kinnusen mukaan Frozenbyte haluaisi tämänkin version, mutta päätös on jälleen kerran muiden käsissä. "Trine projektina on kauhea sotku," Kinnunen valitteli, "ainakin verrattuna peliin joka on aika siisti. Viimekädessä se on se peliosuus jolla on välilä ja joka auttaa meitä nukkumaan yömme."

TrineTrineTrine

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
TrineScore

Trine

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Tunnelmallinen Trine on mainio yhdistelmä kekseliäisyyteen kannustavaa pulmanratkontaa ja vauhdikasta tasoloikkaa.

0
Testaa Trine Enchanted Editionia

Testaa Trine Enchanted Editionia

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Enchanted Edition päivittää alkuperäisen Trinen Trine 2:n moottorille ja lisää mukaan myös jatko-osasta tutun nettimoninpelin.



Ladataan seuraavaa sisältöä