Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: The Old Republic

BioWare saa Mythiciltä peliapua

Mutta ei välttämättä päinvastoin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BioWaren Greg Zeschuk on kertonut Eurogamerille, että Mythic aivan varmasti tulee auttamaan BioWarea tulevan Star Wars: The Old Republicin teossa, sillä juuri tällaista yhteistyötä ja asiantuntijavaihtoa varten firmojen uusi RPG/MMO-ryhmä on luotu. "Meillä on Austinissa paljon MMO-veteraaneja, joten asialla ei ole mitään ummikoita, mutta tässä on ihan selvä tilaisuus jakaa juttuja puolin ja toisin."

Sen sijaan hän ei ole varma, onko BioWaren tarpeellista sekaantua Mythicin Warhammer Onlineen. "Minulla ja Raylla on aina paljon mielipiteitä," hän myöntää, mutta toteaa että Warhammer on jo sellaisenaan hyvä siinä mitä tekee, eikä BioWare varmaankaan pystyisi tuomaan siihen muuta kuin erilaisia näkökulmia, joista saattaa olla tai olla olematta hyötyä Mythicille.

Star Wars: The Old Republicille ei ole annettu julkaisupäivää. Siinä suhteessa BioWare näyttää matkivan pikemminkin Blizzardia kuin Mythiciä: peli julkaistaan oletettavasti sitten kun se on valmis.

Star Wars: The Old RepublicStar Wars: The Old RepublicStar Wars: The Old Republic

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joskus se elämä on hienoa, ja joskus taas vähemmän hienoa. Nyt se on hienoa. Biowaren MMORPG Star Wars: The Old Republic julkaistiin vuonna 2011, ja vihdoinkin peli on...



Ladataan seuraavaa sisältöä