Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Gears of War 3 ensi sukupolvelle

Epic Games puhui tulevaisuudesta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Epic Games -pomo Michael Capps on Tokyo Game Shown paneelissa kertonut, että kolmas Gears of War tähtää seuraavan sukupolven konsoleille. Epic on työstänyt Unreal Engine 4 pelimoottoria viimeisten seitsemän vuoden ajan valimistautuen seuraavan sukupolven konsoleihin, ja Cappsin mukaan myös Gears of War 3 tähtää sinne.

"Tällä hetkellä meitä huolettaa, että seuraava sukupolvi tulee olemaan hyvin samoilla linjoilla nykyisen kanssa, ja useimmat pelimoottorit eivät pysty sopeutumaan siihen. Jos seuraava Gears tulisi, se tulisi uudelle laitesukupolvelle, milloin se sitten tuleekaan. Jos joku tietää, kertokaa! Neljä tai viisi vuotta, luulen," Capps sanoi.

Viritteleekö Epic siis Gears of War 3:sta Xbox 720:n julkaisupeliä? Se nähtänee mainitun 4-5 vuoden kuluttua. Kurja niille, jotka jo hinkuvat uuden äijäscifin erän pariin.

Päivitys:
Capps on sittemmin oikaissut puheitaan. Capps totesi, että mikäli uusi osa Gears of Warista tehtäisiin seuraavan 4-5 vuoden sisällä, se tehtäisiin nykysukupolvelle. Mutta mikäli peli tehtäisiin uudella Unreal Engine 4 -pelimoottorilla, se olisi pakko julkaista seuraavalle sukupolvelle, koska mikään nykykonsoli ei ole riittävän tehokas supermoottorin tarpeisiin.

Gears of War 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.



Ladataan seuraavaa sisältöä