Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed II

Seksiä Assassin's Creed 2:ssa

Myös liuta muita vastauksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

VG247 pääsi esittämään Ubisoftille nipun lukijoidensa Assassin's Creed 2 -aiheisia kysymyksiä. Pelin tuottaja Benoit Lambert vastasi niihin - ja siinä sivussa vahvisti että Mass Effect ja Grand Theft Auto saattavat pian saada seuraa seksiskandaalin aiheuttaneiden pelien listassa.

"Ezio on naistenmies. pelissä on hieman seksiä, enempää en voi sanoa," Lambert vastasi kysymykseen siitä, onko pelissä seksiä. Kurtisaanithan sopivat renesanssi-Venetsiaan kuin nenä päähän ja ranskalaisilla on maine tyylikkään eroottisen viihteen tuottajina - mutta pelialan osakkeenomistajat ja Fox Newsin legendaarisen Sexbox -uutisotsikon jälkeen veikkaamme, että "seksi" tarkoittaa korkeintaan pyllynvilausta ja pikaista tissiprofiilia.

Assassin's Creed II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Renessanssiajan Italiassa salamurhaajasuvun nuorin vesa hautoo verikostoa ja saa itseltään Leonardo da Vinciltä runsaasti apua. Viihdyttävää, vaikka kaikki ei nappiin osukaan.

0
Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei ole vielä ohitse maailmalla, joten Ubisoft haluaa tarjota ilmaista viihdettä. Aina 17. huhtikuuta klo 16:00 saakka Assassin's...

2
Assassin's Creed Embers -haastekisa

Assassin's Creed Embers -haastekisa

UUTINEN. Kirjoittaja Gamereactor

Ubisoftin julkaisemissa animoiduissa lyhytelokuvissa luodaan lyhyt katsaus suositun salamurhaajan Ezio Auditoren elämään. Katso alta molemmat noin kymmenen minuuttia...



Ladataan seuraavaa sisältöä