Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: The Old Republic

Mikrotransaktioita Star Warsiin?

Nettietsivä löysi uusia todisteita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BioWare kertoi joulukuussa kaavailevansa mikrotransaktiomallia tulevan Star Wars: The Old Republicin pelimaksumalliksi. Darth Hater -blogin nettietsivät ovat löytäneet uutta pontta puheille, sillä betatestin käyttöehdoista löytyy viitteitä valuuttamaisesti käyttätyvistä "pisteistä".

Käyttöehdoissa todetaan suunnilleen, että pisteillä ei ole rahallista arvoa, niitä ei voi vaihtaa tai myydä, ja että BioWarella on oikeus lahjoittaa tai poistaa pisteitä pelitililtä tai pelikaupasta ilman ennakkovaroitusta hyväksi katsomallaan tavalla. Selvästi jonkinlaista ostojärjestelmää mietitään, mutta ainakaan suorasta MS-pistevastineesta ei ole kyse - Microsoft ei varaa oikeutta rokottaa pelaajilta pisteitä, ainoastaan sulkea tilin tarvittaessa. BioWaren ehdot viittaavat siihen, että kyseessä on silti enemmän pelinsisäinen valuutta kuin täysiverinen mikro-ostovaluutta.

Star Wars: The Old Republic

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joskus se elämä on hienoa, ja joskus taas vähemmän hienoa. Nyt se on hienoa. Biowaren MMORPG Star Wars: The Old Republic julkaistiin vuonna 2011, ja vihdoinkin peli on...



Ladataan seuraavaa sisältöä