Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed II

AC3 saamassa naispäähahmon?

Toista maailmansotaa pohditaan myös

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoftin Assassin's Creed 2 -tuottaja Sébastian Puel on kertonut Xbox World 360:lle, että Ubisoft on jo pohtinut sekä Assassin's Creed 3:n sankaria että aikakautta. Tällä hetkellä pöydällä on muunmuassa ajatus toisen maailmansodan seikkailusta, jossa seikkailisi vaihteeksi eräs Desmondin esiäideistä.

"Olemme keskustelleet aiheesta," Puel kertoi haastattelussa. "Se voisi olla todella kiinnostavaa mutta meidän pitäisi löytää oikea aikakausi ja paikka sitä varten." Lisäksi hän tähdensi, ettei päätöstä tulla tekemään löyhin perustein. "Emme halua vain päättää, että haluamme muuttaa juttuja ja käyttää naispuolista sankaria, koska ensimmäinen inspiraationlähde on aina aikakausi. Mutta jos puhutaan vaikka toisesta maailmansodasta, niin sekä Englannin että Ranskan talous oli täysin naisten käsissä koska miehet olivat muualla sotimassa."

Puheisiin on syytä suhtautua varauksella, sillä aikaiemmin on huhuttu myös Ranskan suuresta vallankumouksesta Assassin's Creed -pelin näyttämönä. Lisäksi pelin luova johtaja Patrice Fortier huomautti, ettei ole mitään syytä jättää sarjaa vain kolmeen osaan: "Meiltä kysytään usein teemmekö kolmannen Assassin's Creedin tämän jälkeen, mutta mehän voisimme tehdä vaikka 35."

Assassin's Creed II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Renessanssiajan Italiassa salamurhaajasuvun nuorin vesa hautoo verikostoa ja saa itseltään Leonardo da Vinciltä runsaasti apua. Viihdyttävää, vaikka kaikki ei nappiin osukaan.

0
Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei ole vielä ohitse maailmalla, joten Ubisoft haluaa tarjota ilmaista viihdettä. Aina 17. huhtikuuta klo 16:00 saakka Assassin's...

2
Assassin's Creed Embers -haastekisa

Assassin's Creed Embers -haastekisa

UUTINEN. Kirjoittaja Gamereactor

Ubisoftin julkaisemissa animoiduissa lyhytelokuvissa luodaan lyhyt katsaus suositun salamurhaajan Ezio Auditoren elämään. Katso alta molemmat noin kymmenen minuuttia...



Ladataan seuraavaa sisältöä