Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed II

AC3:n aikakausi jo valittu

Mutta Ubisoft ei kerro, mikä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Assassin's Creed 2 odottaa vielä ilmestymistään, mutta Ubisoftin Yannis Mallat kertoo CVG:lle, että myös seuraavan pelin taustaksi valittu historiallinen hetki on jo valittu. Mikä se on, sitä saadaan vielä arvuutella.

"Osaamme pitää salaisuutemme. Jos mietitte sarjan luonnetta, se on selvästi keskittynyt historiallisten käännekohtien uudelleenelämiseen, joten matkan varrella saatamme käydä aika mielenkiintoisissa paikoissa." Eikä sarja mitenkään välttämättä lopu kolmososaan. "Miten niin loppuu?" Mallat myönsi, vastauksena kysymykseen siitä, miten salamurhaajien jälkeläisen, Desmondin, tarina päättyy.

Toistaiseksi tulevien Assassin's Creed -pelien taustaksi on vihjailtu ainakin Ranskan suurta vallankumousta, jota monet pitävät modernin yhteiskunnan syntyhetkenä. Ehkä kuitenkin vahvempi kandidaatti on hiljattain otsikoissakin ollut toinen maailmansota. Hiljattain Ubisoft kertoi, että on harkinnut myös naispuolisen päähenkilön käyttöä, sillä esimerkiksi toisen maailmansodan aikana miesten poistuminen sotimaan jätti talouselämän pääasiassa naisten käsiin.

Assassin's Creed II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Renessanssiajan Italiassa salamurhaajasuvun nuorin vesa hautoo verikostoa ja saa itseltään Leonardo da Vinciltä runsaasti apua. Viihdyttävää, vaikka kaikki ei nappiin osukaan.

0
Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei ole vielä ohitse maailmalla, joten Ubisoft haluaa tarjota ilmaista viihdettä. Aina 17. huhtikuuta klo 16:00 saakka Assassin's...

2
Assassin's Creed Embers -haastekisa

Assassin's Creed Embers -haastekisa

UUTINEN. Kirjoittaja Gamereactor

Ubisoftin julkaisemissa animoiduissa lyhytelokuvissa luodaan lyhyt katsaus suositun salamurhaajan Ezio Auditoren elämään. Katso alta molemmat noin kymmenen minuuttia...



Ladataan seuraavaa sisältöä