Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Epic ei julkaise pelejä tänä vuonna

Gears of War 3 tuskin tulossa jouluksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Epic Gamesin varajohtaja Mark Rein paljasti GDC-messuilla G4:lle, ettei yhtiö aio julkaista uusia pelejä tänä vuonna. Reinin mukaan vuoteen mahtuu Epicin teknologiaa käyttäviä pelejä kuten Mass Effect 2 ja Bioshock 2, mutta Epiciltä itseltään ei ole tulossa uutta pelattavaa.

Käytännössä Reinin kommentti viittaa kintaalla huhuille, joiden mukaan Gears of War 3 julkaistaisiin jo vuoden lopulla. Toistaiseksi epävirallisella tasolla olevan römyräiskinnän ensiesittely voi silti edelleen tapahtua kuluvan vuoden puitteissa.

Gears of War on ollut alkuvuonna otsikoissa myös omistusoikeuksiensa takia. Epic vahvisti hiljattain, ettei Microsoftilla ole päätösvaltaa sarjassa, mutta kumosi lisäksi väitteet, joiden mukaan pelien tekoa vain Xbox 360:lle kaduttaisiin.

Epicin pääjohtaja Mike Capps vihjasi pari viikkoa sitten, että yhtiö on lataamassa mahtavia uutisia E3-messuille, mutta toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, mitä uutiset koskevat. Gears of War 3:n virallisen julkistuksen lisäksi yhtenä vaihtoehtona on Epicin omistaman People Can Flyn uusin toimintapeli, josta on luvattu kertoa tarkempia tietoja lähiaikoina.

Niin tai näin, Reinin tuoreimpien kommenttien valossa kumpaakaan uutuutta tuskin kannattaa odottaa vielä pukin konttiin.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.



Ladataan seuraavaa sisältöä