Suomi
Gamereactor
uutiset
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Nettipakko hiertää C&C 4:ssäkin

Pelaajat kertovat tietojen menetyksistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Torstaina julkaistu Command & Conquer 4: Tiberian Twilight ei ole saanut täysin positiivista vastaanottoa sarjan faneilta, sillä monien muiden muutosten lisäksi uusin osa vaatii jatkuvaa nettiyhteyttä Ubisoftin tuoreimpien PC-pelien tavoin. Ja kuten Ubisoftin peleissä, nettipakko on ainakin alkuruuhkassa aiheuttanut ongelmia.

Pelaajat kertovat pelin foorumeilla, että äkilliset yhteyden menetykset ovat johtaneet viimeisimpien pelitietojen menetykseen. Osa ei ole päässyt pelaamaan lainkaan.

Command & Conquer 4 vaatii käyttäjää tallentamaan pelinsä välittömästi, mikäli yhteys katkeaa, mutta ilmeisesti toiminnossa on esiintynyt bugeja ja tallentamisen sijaan peli on kaatunut tuhoten pelaajan edistymisen.

EA:n mukaan pelin venäjänkielinen ja ranskankielinen versio on jo päivitetty, mutta muiden versioiden osalta ongelmien ratkaisua odotetaan edelleen.

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight ei sisällä mitään muuta kopiosuojausta kuin vaatimuksen jatkuvalle yhteydelle. EA selitti nettipakkoa aiemmin sanomalla, että tällä tavoin pelaaja voi jatkaa kampanjaansa tietokoneesta riippumatta esimerkiksi nettikahvilassa.

Command & Conquer 4: Tiberian TwilightCommand & Conquer 4: Tiberian TwilightCommand & Conquer 4: Tiberian Twilight

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä