Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis 2

Crysis 2:ssa "paras grafiikka"

Crytek aikoo asettaa uuden mittatikun

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Saksalainen Crytek aikoo asettaa peligrafiikalle uuden vertailukohdan tulevalla Crysis 2 -räiskintäpelillään. Studio haluaa päihittää ulkoasussa niin Uncharted 2:n kuin Halo: Reachinkin.

Crysis 2 vie scifi-sarjan vehreistä viidakoista urbaaniin New Yorkiin. Samalla sarja tekee ensiesiintymisensä konsoleilla. "Aiomme asettaa graafisen mittatikun", pelin tuottaja Nathan Camarillo uhosi PSM3-lehdelle.

Hienosta ulkoasusta huolimatta Crytek ei luota pelkän grafiikan voimaan. Studion mukaan se on yksi asia, mikä opittiin PC-pelien grafiikkaa ravisuttaneesta ensimmäisestä osasta. Jatko-osan halutaan vakuuttavan myös pelikokemuksen osalta.

"Miksi kukaan kieltäytyisi pelaamasta peliä, jossa on maailman parhaat grafiikat, mahtava pelattavuus, mielenkiintoista fiktiota, haastava tekoäly, tappava aseistus ja joka tarjoaa täyden pelikokemuksen, jollaista ei ole ennen nähty", Camarillo pohti.

Crysis 2Crysis 2Crysis 2Crysis 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Crysis 2Score

Crysis 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Crytekin tulikuuma uutuusjatko-osa on vihdoin hyppysissämme. Lue ensimmäinen pohjoismainen arvio pelistä ja päätä itse, onko odotus ollut sen arvoista.



Ladataan seuraavaa sisältöä