Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis 2

Crysis 2:n juoni tieteiskirjailijalta

Richard Morgan tuo alienit New Yorkiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA ja Crytek ilmoittivat, että Crysis 2:n juonesta vastaa palkittu tieteiskirjailija Richard Morgan. Peliaddiktiksi tunnustautuva Morgan oli mahdollisuudesta innoissaan ja toteaa, että pelien kerronta voi olla yhtä sykähdyttävää kuin kirjoissa tai elokuvissa.

"Morganin intohimo kirjoittamiseen ja peleihin sopii täydellisesti meille", toteaa toinen Crytekin perustajista Cevat Yerli. "Hän auttoi meitä kehittämään Crysis 2:n ideoitamme ja muuttamaan ne tarinaksi, joka todella vangitsee pelaajan."

Crysis 2 sijoittuu tulevaisuuteen, jossa ilkeät ulkoavaruuden oliot ovat saapuneet maapallolle tarkoituksenaan hävittää ihmiskunta kokonaan. Lopulliset taistelut käydään New Yorkissa, jossa Nanosuit 2 -asuun pukeutunut sankari on ihmisten viimeinen toivo.

Myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä Crysis 2 julkaistaan Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle. Pelistä kiinnostuneiden kannattaa pitää Gamereactoria silmällä, sillä sivustolle on pian tulossa tuhti annos asiaa Crytekin uutuudesta.

Crysis 2Crysis 2Crysis 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Crysis 2Score

Crysis 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Crytekin tulikuuma uutuusjatko-osa on vihdoin hyppysissämme. Lue ensimmäinen pohjoismainen arvio pelistä ja päätä itse, onko odotus ollut sen arvoista.



Ladataan seuraavaa sisältöä