Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Kuvia ja tiedonjyviä Gears 3:sta

Ensimmäiset kuvat Epicin räiskinnästä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vasta vahvistetusta Gears of War 3:sta on putkahtanut pelin foorumeille aiempaa tarkempaa tietoa. Eri lähteistä kootun listauksen mukaan peli muun muassa tukee neljän pelaajan yhteistyömoninpeliä ja tarjoaa uusia, muotoaan muuttavia Lambent-mutantteja, jotka toimivat sekä Locust-hirviöitä että ihmisiä vastaan.

Tarina jatkuu 18 kuukautta kakkososan jälkeen. Oheisissa kuvissa näkyvä ympäristö esittää Sera-planeetasta uuden puolen, jossa raskaan Hammer of Dawn -tulituksen seuraukset ovat selvästi nähtävillä. Paikka on lempinimeltään Char.

Pelin sankareista Dom on saanut ylleen paksun parran, mikä johtuu miehen henkisistä taisteluista vaimonsa menetyksen jälkimainingeissa. Miehisten sotaratsujen ohella taistelupuvun vetää ylleen myös aiemmissa osissa korvanappiin kuiskinut Anya.

Uutena aseena peliin tulee ainakin kaksipiippuinen haulikko, jonka suunnitteluun on vaikuttanut fanien antama palaute. Lisäksi mukana on tutun moottorisaharynnäkkökiväärin edeltäjä Pendulum Lancer, johon kuuluu ilkeänoloinen miekanterä.

Gears of War 3
Domin uljas ulkokuori on kärsinyt pahoin sitten kakkososan vaimoepisodin.
Gears of War 3Gears of War 3Gears of War 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.



Ladataan seuraavaa sisältöä