Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Gears 3:n käsikirjoittaja paljastui

Kerronta kulkee Pulp Fictionin suuntaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gears of War 3:n käsikirjoittajaksi on paljastunut tieteiskirjailija Karen Traviss. Näin ollen pelisarjan käsikirjoittaja vaihtuu toistamiseen, sillä ensimmäisen osan tarinan muotoili Eric Nylund ja toisen osan kynäili Joshua Ortega.

Kolmannen osan käsikirjoittaja paljastui Meristationin haastattelussa, jossa jututettiin Epic Gamesin pääsuunnittelijaa Cliff Bleszinskiä. Cliffyn mukaan Traviss herättää päähahmot henkiin taitavasti peilaamalla niiden sielunmaailmaa.

Karen Traviss on aiemmin kirjoittanut useita tieteiskirjoja, joihin lukeutuu myös pitkä liuta Star Wars -romaaneja. Lisäksi Traviss on kirjoittanut kolme romaania Gears of Warista.

Uuden käsikirjoittajan vanavedessä myös Gears of War 3:n tarinankerrontaa aiotaan uudistaa. Bleszinski vihjasi, että tällä kertaa tarina kerrotaan Pulp Fictionin tyyliin toisiaan täydentävissä osissa, eikä pelaaja seuraa jatkuvasti vain sarjan pääkaksikkoa, Marcusta ja Domia.

Gears of War 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.



Ladataan seuraavaa sisältöä