Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Gears of War 3:ssa roolipeliosia

Cliffy B: "Siinä on toimintagenren tulevaisuus"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gears of War -mestari Cliff Bleszinski on vahvistanut Gamasutran haastattelussa, että Gears of War 3 tulee sisältämään kevyitä roolipelielementtejä. Samassa haastattelussa Bleszinski toteaa pitävänsä tätä genren tulevaisuutena:

"Olen sanonut ennenkin, ihan virallisesti, että räiskintäpelien tulevaisuus on roolipeleissä ja ne räiskinnät, joista olen eniten pitänyt viimeaikoina ovat olleet kevyitä roolipelielementtejä käyttävät pelit, kuten Bioshock, tai Borderlands, josta vaahtoan yhä, en vain koska se käyttää meidän pelimoottoriamme, vaan myös koska Randy on hyvä ystäväni ja se edustaa pelityyppiä, johon uskon," Bleszinzki sanoi.

"Jos siitä jatketaan, niin pelintekijöiden välillä tapahtuu melkoista ideoiden ristisiitosta. Gears sai vaikutteita Resident Evilista, ja Resident Evil 5 puolestaan sai vaikutteita Gearsista. Ehkä siis jatkossa nähdään enemmän roolipelielementtejä, tai Heavy Rain -tyylisiä kerronnallisia elementtejä toimintapeleissä."

Gears of War 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.



Ladataan seuraavaa sisältöä