Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

EEDAR: GTA V julki E3-messuilla

Paljastaako Rockstar uuden suurpelinsä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tutkimusyhtiö EEDARin johtaja Jesse Divnich ennustaa, että Rockstar julkistaa Grand Theft Auto V:n kesäkuussa E3-messuilla. Julkistuksella Rockstar käynnistäisi seuraavan suurpelinsä hypekoneiston hyvissä ajoin ennen sen julkaisua.

"Uskon, että kuulemme seuraavasta Grand Theft Autosta, mutta esillä tuskin on pelattavaa materiaalia", Divnich arveli Game Informerille. "Luultavasti he esittävät jonkinlaisen teaserin, koska seuraava GTA ilmestynee vuoden päästä 2011."

Divnich arvelee, ettei Microsoft eikä Sony ole kiinnostunut pelin yksinoikeudesta.

"Microsoft maksoi suuria summia Grand Theft Auto IV:n ladattavasta sisällöstä, mikä Microsoftin kannalta teki harmillisen vähän edistääkseen konsolimyyntiä."

Divnichin mukaan GTA ei enää ole yhtä merkittävä nimi kuin vuonna 2004, jolloin se tuki PlayStation 2:n myyntiä. Syynä ovat Call of Dutyn ja Guitar Heron kaltaiset uudet suursarjat, jotka ovat nousseet GTA:n rinnalle.

"Toisin sanoen jos Sony saa yksinoikeussopimuksen GTA V:een, se tekisi vähän heikentääkseen Microsoftin kykyä myydä konsoleitaan - ja päinvastoin", Divnich jatkoi.

Aiemmin Grand Theft Auto V:stä puhui Janco Partnersin analyytikko Mike Hickey, joka maaliskuussa veikkaisi pelin nousevan parrasvaloihin jo ennen E3-messuja.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä