Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Gears of War 3:een uusi Arcade-tila

Pisteenmetsästystä ja isopäisiä hahmoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vajaan vuoden kuluttua julkaistava Gears of War 3 on saamassa monia mielenkiintoisia uudistuksia sarjan aiempiin osiin nähden. GamesRadarin ennakon mukaan yksi merkittävä uudistus on Arcade-pelitilan lisääminen, sillä se mahdollistaa hirviöiden metsästyksen huippupisteiden toivossa.

Arcade-tilaan sisältyy näkyvä pistemittari, omat tilastot ja mahdollisuus kamppailla kavereita vastaan tiettyjen pelialueiden huippupisteistä. Ilmeisesti käytettävissä on myös Unreal Tournamentin kaltaisia mutatoreja, joilla voi esimerkiksi tehdä pelihahmojen päistä isompia tai painovoimasta kevyempää.

Gears of War 3 alkaa puolitoista vuotta edeltäjänsä jälkeen ja heittää COG-soturien riesaksi uuden muotoaan muuttavan Lambent-vihollisen. Ennakon mukaan uusi vihollistyyppi pakottaa pelaajat liikkeelle, sillä isommat viholliset voivat heittää suojissa kyyristelevien pelaajien perään pieniä ja vikkeliä apureita.

Onneksi pelaajat saavat käyttöönsä entistä tehokkaampaa aseistusta, kuten katkaistun pumppuhaulikon ja raskaansarjan tarkkuuskiväärin. Arsenaalin ehkä huomattavin lisäys on uusi Silverback-haarniska, joka sisältää minigunin ja raketinheittimen. Samalla haarniskan selkäpuoli on kuitenkin erittäin haavoittuvainen.

Gears of War 3 julkaistaan huhtikuussa 2011.

Gears of War 3Gears of War 3Gears of War 3Gears of War 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.



Ladataan seuraavaa sisältöä