Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis 2

Crysis 2 -nettipelibeta Xbox 360:lle

Pelistä julki myös kaksi erikoisversiota

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Crytek ja EA kertoivat Gamescom-messuilla, että räiskintäpeli Crysis 2:sta järjestetään suljettu moninpelibeta Xbox 360:lla. Beta alkaa tänä syksynä, mutta tarkempaa tietoa ei paljastettu.

Samalla kerrottiin, että pelistä tulee kaksi prameasti pakattua erikoisversiota: Crysis 2 Limited Edition ja Crysis 2 Nano Edition. Molemmat sisältävät lisämateriaalia moninpeliin.

Erikoisversioista köykäisempi Limited Edition on saatavilla ilman lisämaksua niin kauan kuin tavaraa riittää. Se tarjoaa vihollisen hämäykseen tarkoitetun hologrammilaitteen, uusia personointimahdollisuuksia ja ylimääräisiä kokemuspisteitä nettipeliin.

Crysis 2 Nano Edition puolestaan maksaa 130 euoa ja on suunnattu todellisille Crysis-faneille. Pakettiin kuuluu esimerkiksi 28 senttimetrin korkuinen patsas pelin sankarista. Lisäksi mukana on taidekirja ja Nano-puvun näköinen selkäreppu.

EA:n mukaan Nano Edition ei tule lainkaan myyntiin kauppoihin, vaan on saatavilla vain ennakkotilauksena erittäin rajoitetusti.

Crysis 2Crysis 2Crysis 2Crysis 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Crysis 2Score

Crysis 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Crytekin tulikuuma uutuusjatko-osa on vihdoin hyppysissämme. Lue ensimmäinen pohjoismainen arvio pelistä ja päätä itse, onko odotus ollut sen arvoista.



Ladataan seuraavaa sisältöä