Suomi
Gamereactor
uutiset
SSX

Ensimmäiset tiedot SSX:stä

17 lautailupaikkaa ympäri maailman

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ensimmäiset konkreettiset tiedot SSX Deadly Descentsistä ovat putkahtaneet nettiin. Sarjan aiempia osia synkemmän ja rajumman lumilautailupelin kerrotaan sisältävän muun muassa 17 lautailupaikkaa ja 70 avointa rinnettä ympäri maailman. Mukana ovat esimerkiksi Himalaja, Kilimanjaro, Kaukasus ja Alpit.

Tiedot ovat peräisin Neogafin keskustelupalstalta, jossa on listattu poimintoja Electronic Gaming Monthly -lehden tuoreimmasta numerosta.

Poimintojen mukaan peli loisi vuoret automaattisesti topografisen datan perusteella ja piirtäisi ne yli 100 000 polygonista. Lisäksi jokaisella vuorella vallitsisi jokin tietty vaara: ohut ilma, jää, lämpötila.

Pelaajan ostama tai ansaitsema varustus näyttelee suurta roolia, sillä tietyt varusteet sopivat tietynlaisiin olosuhteisiin. Jo pelin julkistustrailerilla joulukuussa lautailijan nähtiin liukastuvan jyrkällä rinteellä jäähän ja turvautuvan hakkuun.

Pelissä on tiettävästi mahdollisuus kelata aikaa taaksepäin korjatakseen kohtalokkaimmat virheet.

Avointen, vapaasti kierrettävien vuorten lisäksi mukaan lupaillaan hieman perinteisempiä lumilautailuratoja, joissa on myös oikoreittejä.

SSX Deadly Descentsille ei ole vielä annettu julkaisuaikaa.

SSX

Aiheeseen liittyviä tekstejä

SSXScore

SSX

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Hyvät lumilautailupelit ovat nykyään harvassa. Onneksi uusi SSX helpottaa genren pelikatoa, joskin sarjalle ominaiseen pöhkötyyliin.



Ladataan seuraavaa sisältöä