Suomi
Gamereactor
uutiset
League of Legends

League of Legendsiin uutta kuria

Pelaajat jakavat lakia kiusankappaleille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ryttäsin itse aikoinani League of Legendsin sen hirvittävän pelaajayhteisön vuoksi. Pelistä oli mahdoton repiä nautittavaa kokemusta, koska se oli täynnä toisten elämää vaikeuttavia äidin pikku enkeleitä, joiden pääasiallinen tarkoitus oli pilata muiden päivä.

Nyt myös League of Legendsiä pyörittävä Riot Games on huomannut että jotain tarttis oikeasti tehdä, koska heillä ei ole resursseja käsitellä niitä kymmeniä tuhansia valituksia mitä he saavat päivittäin aiheesta. Vastaus: pelaajavetoinen oikeusjärjestelmä.

Steve Mescon Riot Gamesista selvitti Kotakun puhelinhaastattelussa, että seuraavien kuukausien aikana käyttöön tuleva Tribunal-järjestelmä asettaa korkeimman asteen saavuttaneet pelaajat tuomarien asemaan. Nämä pääsevät päättämään tilanteista, joissa pelaaja on käyttänyt asiatonta kieltä, kiusannut toisia, harhaillut pois koneelta kesken matsin, jne. Tuomarit saavat käsiteltäväkseen satunnaisesti poimittuja valituksia, ja lopullinen tuomio muodostuu useamman tuomarin antamasta äänestä. Mesconin mukaan tämä uudistus tulee parantamaan pelin ilmapiiriä huomattavasti.

Jos järjestelmä toimii, sillä on potentiaalia toimia mallina myös muille verkkoympäristöille.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.



Ladataan seuraavaa sisältöä