Suomi
Gamereactor
uutiset
Dead Island

Dead Island -trailerin takana

Axis-studio Englannista ohjasi hitin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Techlandin tulevan Dead Island -zombiepelin traileri on herättänyt paljon huomiota peliharrastajien ja suuren yleisönkin puolella. Trailerin takaa löytyy englantilainen Axis-animaatiostudio, omistaja/ohjaaja Stuart Aitken, sekä tuottaja Richard Scott.

Yli 2,5 miljoonaa Youtube-katsojaa kerännyt traileri oli Scottille mielenkiintoinen projekti, ja hän kertoo tehneensä intensiivistä yhteistyötä Deep Silverin kanssa luodessaan taiteellisesti ansioitunutta minielokuvaa. Näiden bränditiimi teki selväksi, että he halusivat jotain todellisempaa ja kouraisevampaa kuin tavallisen zombieräiskinnän.

Aitken toteaa, että hän pääsi esittämään tunnesisältöä jota harvemmin nähdään pelitrailereissa, ja on kovin onnellinen saamastaan luottamuksesta sen luonnissa. Myös Deep Silver on ollut kovin onnellinen menestyneestä tuotteesta, ja toteaa Axisin ylittäneen odotukset.

Traileri on kieltämättä asettanut pelaajayhteisön odotukset korkealle, ja nähtäväksi jää pystyykö se lunastamaan oman markkinointinsa lupaukset. Axis toivoo jatkavansa yhteistyötä Dead Islandin tiimoilta, mutta tätä ei ole vahvistettu.

Axis-studio on tehnyt aiemmin trailereita peleille kuten Mass Effect 2, Crackdown 2, Heavenly Sword, ja Killzone 2. He ovat myös animoineet BAFTA-voittaja Colin and Cumberlandin BBC:lle.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Dead IslandScore

Dead Island

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Leevi matkusti Banoin paratiisisaarelle viettämään rantalomaa kävelevien kuolleiden kanssa – niin ja on siellä zombejakin. Lue uunituore arvio!



Ladataan seuraavaa sisältöä