Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis 2

Crysis 2 ei hyödynnä teho-PC:tä?

Ruotsalaiset: Mukana vain DirectX 9

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ruotsalainen tietokonesivusto Sweclockers raportoi, että Crysis 2 ei tukisikaan aiemmin povailtua DirectX 11 -grafiikkaa julkaisussa. Sivuston Nvidialta saamien tietojen mukaan PC-versiossa olisi mukana vain DirectX 9 -tuki ja nykyaikaisempi DirectX 11 -rajapinta otettaisiin käyttöön "myöhemmin" päivityksellä.

Mikäli tiedot pitävät paikkansa, Crysis 2 ei kykene täysin hyödyntämään uusimpia näytönohjaimia. Miltei kaikki nykynäytönohjaimet on suunniteltu vähintään DirectX 10:lle, joka oli yksi ensimmäisen osan myyntivalteista.

On tosin mahdollista, että DirectX 11 -päivitys tulisi heti julkaisun jälkeen.

Kehittäjä Crytek ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa, mutta eilen julkaistu moninpelidemo sisältää vain vanhan DirectX-version. Toisaalta demon on raportoitu toimivan varsin sulavasti.

Pelin rajoittaminen yli puoli vuosikymmentä vanhaan grafiikkarajapintaan voisi joka tapauksessa olla kolaus Crytekin maineelle, sillä studio tunnetaan teknisenä edelläkävijänä. Crytek on myös lupaillut, että Crysis 2 tarjoaisi parasta grafiikkaa kaikilla alustoillaan.

Crysis 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Crysis 2Score

Crysis 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Crytekin tulikuuma uutuusjatko-osa on vihdoin hyppysissämme. Lue ensimmäinen pohjoismainen arvio pelistä ja päätä itse, onko odotus ollut sen arvoista.



Ladataan seuraavaa sisältöä