Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: The Old Republic

EA lyttää taas World of Warcraftia

WoWin tarina on kuin ostoslistaa lukisi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Electronic Arts on taas vauhdissa vähättelemässä Star Wars: The Old Republicin pahinta kilpailijaa World of Warcraftia. Aikaisemminhan EA:n pääjohtaja John Riccitiello uhosi Biowaren nettiroolipelin vievän ison osan WoWin markkinoista. Tällä kertaa asialla on EA Gamesin presidentti Frank Gibeau. Mies kertoi Industry Gamersin haastattelussa, että The Old Republicilla on kaikki eväät haastaa Blizzardin verkkoroolipelin valtias.

Frank Gibeau kertoo Star Wars: The Old Republic suurin valttikortti olevan tarina. Hän mukaansa The Old Republic on ensimmäinen MMO, jossa on tarina on kunnolla mukana. Sen sijaan WoWin pelaaminen on Gibeaun mielestä tarinan osalta yhtä jännittävää kuin ostoslistan lukeminen. Gibeau lupaa puolestaan oman pelinsä tarinaan eläväisempiä ja koskettavampia hahmoja sekä tapahtumia, jotka jäävät syvästi mieleen ja sydämeen.

Niin ja saahan The Old Republicissa oman avaruusaluksen ja valosapelin. Pakkohan sen on olla parempi? Peli julkaistaan loppuvuodesta, joten ehkä on parempi, että säästämme johtopäätökset vasta sinne.

Star Wars: The Old Republic

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joskus se elämä on hienoa, ja joskus taas vähemmän hienoa. Nyt se on hienoa. Biowaren MMORPG Star Wars: The Old Republic julkaistiin vuonna 2011, ja vihdoinkin peli on...



Ladataan seuraavaa sisältöä