Suomi
Gamereactor
uutiset
Max Payne 3

Max Paynesta kuuluu taas

Tukalla tai ilman, Max palaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Max Payne 3 nähdään uudessa EDGE-lehdessä, jonka kansikuvassa Braziliaan karannut ex-poliisi esiintyy tukka päässä, mutta järki höllässä. Entinen Remedyn sankari myytiin Take Two:lle vuonna 2004, ja tämän kolmannen seikkailun kehittely julkistettiin vuonna 2009.

Artikkelissa kerrotaan että Payne tullaan näkemään tukalla ja ilman, ja että Max Payne 3 on nyt yhteistyöprojekti johon osallistuvat neljä Rockstar-studiota: Vancouver, New England, Toronto ja Lontoo. Pelin taideohjaaja Rob Nelson totesi lehdelle, että Rockstarilla on paljon lahjakkaita ihmisiä studioissaan, ja he voivat näin valikoida juuri oikeat ihmiset työskentelemään tietyn projektin parissa.

Pelin ympäristöt ovat täysin tuhottavia, mukaan tulee pyörämallinen aseenvalintaikkuna, sekä uusi suojautumismekaniikka. Vanha kunnon bullet-time ja juonenkuljetus sarjakuvapaneeleilla palaavat, mutta EDGEn mukaan jälkimmäiset käyttävät nyt pelinsisäistä moottoria, ja esittävät animoituja kollaaseja toimintakohtauksista.

Rockstar on nyt myös tuomassa takaisin Max Paynen alkuperäisen äänen, James McCaffertyn, jota oltiin alunperin korvaamassa toisella näyttelijällä. Peliin tulee myös yllättävästi moninpelimahdollisuus, mutta tästä ei vielä tiedetä yksityiskohtia.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Pelot suomalaisen merkkiteoksen jatko-osan sössimisestä voi unohtaa; Rockstar tekee Max Paynelle kunniaa.

0
Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Max Payne 3 julkaistiin vuonna 2012, ja se sijoittui Brasiliaan. Nyt fanitili PayneToTheMax Twitterissä väittää, että tapahtumapaikan piti alun perin olla Brasilian...

4
Max Payne 3 saatavilla myös Macille

Max Payne 3 saatavilla myös Macille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuosi sitten konsoleille ja PC:lle tullut räiskintä löytyy nyt myös Mac-versiona. Pelin voi ladata App Storesta tai Steamistä, jossa se kuuluu Steam Play -ohjelmaan.



Ladataan seuraavaa sisältöä