Suomi
Gamereactor
uutiset
SSX

SSX Deadly Descents lyheni

Lehti: Uusi SSX on nyt vain SSX

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA:n kerrotaan pudottaneen ristiriitaisen leiman saaneen Deadly Descentsin uuden SSX:n nimestä. Game Informerin haastattelun mukaan peli on nyt virallisesti vain SSX.

EA:n edustaja sanoi Gamereactorille olevansa tietämätön virallisesta nimenmuutoksesta, eikä muutos näy ainakaan vielä lehdistösivuilla. Muutoksen puolesta puhuu kuitenkin pelin virallinen Facebook-sivu, jossa on vaivihkaa alettu puhua vain uudesta SSX:stä.

Joulun alla synkällä trailerilla julkistettu SSX Deadly Descents ei herättänyt täysin positiivisia reaktioita sarjan faneissa, jotka ovat tottuneet pirteämpään lumilautailuun. Game Informerin artikkelin mukaan selviytymiskamppailua korostava Deadly Descents on kuitenkin vain yksi kolmesta pelimuodosta, ja myös perinteisempiä kilpailuja ja temppuhaasteita on uuteen osaan luvassa.

Tätä tukevat kehittäjien vakuuttelut helmikuun Gamereactorissa, että yksi kolmannes pelistä koostuisi tutuista elementeistä, yksi kolmannes parannuksista ja yksi kolmannes uudesta sisällöstä. Uuden pelimuodon asettaminen nimeen ei välttämättä kuvaisikaan koko peliä.

Yhdeksi parannukseksi Game Informerin artikkelissa mainitaan temppu- ja animaatiojärjestelmä, joka ei enää nojaa purkitettuihin animaatioihin. Peliin on lainattu Fight Night Round 4:n fysiikkapohjainen animaatiojärjestelmä, ja aiempaa vapaamuotoisempien temppujen tekemiseen kehittäjät ovat hakeneet inspiraatiota suomalaisesta Trials HD -prätkäpelistä.

Peli on myös aiempaa laajempi, ja yksinpelin oheen povataan vankkaa moninpelitukea.

Uuden SSX:n odotetaan valmistuvan noin vuoden kuluttua.

SSX
Konseptitaidetta pelin radoista. Luvassa on edelleen isoja temppuja.
SSXSSXSSXSSX

Aiheeseen liittyviä tekstejä

SSXScore

SSX

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Hyvät lumilautailupelit ovat nykyään harvassa. Onneksi uusi SSX helpottaa genren pelikatoa, joskin sarjalle ominaiseen pöhkötyyliin.



Ladataan seuraavaa sisältöä