Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Haluatko Gears 3:n betaan jo nyt?

Herkkua Gamereactorin käyttäjille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On aika käynnistää moottorisahat! Gears of War 3:n suuri betatestaus alkaa 18.4. niillä, jotka ostivat Bulletstormin Epic Editionion ja 25.4. niillä jotka ovat hankkineet 12 kuukauden Live-aikapaketin valituilta jälleenmyyjiltä. Betatesti päättyy 15. toukokuuta ja varsinainen peli puolestaan ilmestyy kaupoihin 20. syyskuuta.

Microsoft ja Gamereactor tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden päästä mukaan betatestiin jo tänään perjantaina 15. huhtikuuta! Jaettavana on viisi koodia, jotka lähetetään vielä nyt alkuillan aikana. Nopeus ja Gears of War -tietämys ovat valttia, jos mielii saada koodin itselleen.

Kilpailukysymys kuuluu: Pelaamalla betaa voi avata varsinaiseen peliin kultaisen version uudesta aseesta. Mikä on tuo ase?
(Vinkki: vastausta voi etsiä esimerkiksi GRTV:n Gears of War 3 -videoista)

Vastaa kysymykseen oikein kommenttiosiossa, ja jos olet viiden nopeimman joukossa, voitat itsellesi koodin. Jos nyt ei käynyt tuuri, niin ei hätää. Ensi viikolla on lisää koodeja jaossa.

Onnea koodijahtiin ja muista lukaista myös tuore moninpeliennakko!

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.



Ladataan seuraavaa sisältöä