Suomi
Gamereactor
uutiset
SSX

Gamereactor-kilpailuja päätökseen

SSX ja Portal -kisojen voittajat selvillä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pitkään mysteerinä säilyneen SSX-kisan voittaja on vihdoin selvillä. Panoksenahan oli niinkin upea palkinto kuin matka Kanadan Vancouveriin vierailemaan EA:lla ja kokeilemaan tulevaa SSX-lumilautapeliä. Kilpailu käytiin koko Pohjoismaiden Gamereactor-käyttäjien välillä ja niinhän siinä kävi että voitto meni tällä kertaa naapurimaahamme Ruotsiin. Voittajaksi arvottiin Emil Svensson käyttäjänimeltään sneemill. Hänen kokemuksistaan matkalta pääsemme toivottavasti lukemaan Gamereactorissa myöhemmin kesällä. Suomesta lopulliseen arvontaan pääsi käyttäjänimi Moz, jolle lähtee lohdutuspalkinnoksi yllätyspeli ja Gamereactor-paita.

Paremmuudesta kamppailtiin Pohjoismaissa myös Gamereactorille räätälöidyssä selaimessa pyörivässä Portal-minipelissä. Parhaimmille sijoille oli luvassa peliaiheiset t-paidat. Tässä kisassa yksi suomalainen nousi ylitse muiden. Paita lähtee palkinnoksi käyttäjälle nimeltä Footpallo. Muut palkinnot menivät ikävä kyllä muille maille.

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille.

SSX

Aiheeseen liittyviä tekstejä

SSXScore

SSX

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Hyvät lumilautailupelit ovat nykyään harvassa. Onneksi uusi SSX helpottaa genren pelikatoa, joskin sarjalle ominaiseen pöhkötyyliin.



Ladataan seuraavaa sisältöä