Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty Eliten salat

Ei korvaava, vaan rikastava palvelu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wall Street Journal kertoo meille ettei mystinen Call of Duty Elite tule korvaamaan Call of Duty: Modern Warfare 3:n perinteistä moninpeliä, vaan se on uusi priimapalvelu joka tarjoaa tätä rikastavia lisäominaisuuksia.

Activisionin Dam Amrich on vahvistanut että palvelu tulee olemaan ilmainen, mutta ne jotka haluavat sijoittaa kuukausittain noin seitsemisen taalaa harrastukseensa saavat erityistä lisäsisältöä kuten uusia moninpelikarttoja. Bobby Kotickin mukaan kyseessä on valtaisa investointi Activisionilta sen ylläpitokustannusten vuoksi.

Päivitys: Call of Duty Elite on nyt virallisesti julkistettu Activisionin toimesta. Kyseisen palvelun luvataan tuovan yhteen kaikki pelaajat Call of Duty: Black Opsista eteenpäin. Yksi tili pätee kaikkiin.

Aiemmin ilmoitetut yksityiskohdat pitävät edelleen paikkansa, joskin hintaa ei olla vielä virallisesti päätetty. Tilaajat saavat kaikenmoiset lisärit ilman lisäveloitusta, sekä myös muuta priimasisältöä. Systeemi tulee beta-testaukseen kesällä, ja se julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä