Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox-Witcher tähtää mediumiin

Mutta kehitys on vasta alkuvaiheessa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CD Projekt kertoo, että The Witcher 2: Assassins of Kingsin Xbox 360 -versiota tähdätään "niin lähelle medium-asetuksia kuin mahdollista". VG247-sivulle puhunut tuottaja Tomasz Gop totesi, että konsoliversion kehityksessä ollaan vasta varhaisessa alpha-vaiheessa, mutta tiimin tavoitteena on tällä hetkellä yltää keskitason kuvanlaatuun 30 kuvan päivitysnopeudella. Tämä voi vielä muuttua, ja nopeampaakin kuvanpäivitystä pidetään mahdollisena. The Witcher 2 on määrä julkaista Xbox 360:lle loppuvuodesta. PS3-versiota harkitaan Xbox 360 -version jälkeen.

The Witcher 2: Assassins of KingsThe Witcher 2: Assassins of Kings
PC:llä kuvanlaatuasetuksina ovat valittavissa low, medium, high ja ultra. Kuvissa valittuna medium ja 720p:n tarkkuus. Klikkaa suuremmaksi.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Major Nelson on julkistanut 10 uuden Xbox 360 -pelin listan, jotka liittyvät Xbox Onen yhteensopivuuden piiriin. Koko listan voi katsoa alta, mutta merkittävin näistä...

8
Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Eikö Titanfallin betakutsua ole kuulunut? Kaipaatko viikonloppuun jotain muuta pelattavaa? Steamissä voi tänä viikonloppuna pelata The Witcheriä ilmaiseksi.

0
The Witcher kirjoissa ja peleissä

The Witcher kirjoissa ja peleissä

ARTIKKELI. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Witcher on viime vuosien suosituimpia roolipelisarjoja. Markus Hirsilä syventyi sarjan lähdemateriaalina toimiviin Noituri-kirjoihin ja peilaa pelejä niihin.



Ladataan seuraavaa sisältöä