Suomi
Gamereactor
uutiset
Unstoppable Gorg

Futuremarkin toinen uutuus julki

Gorgit tulloo - rakenna puolustus!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suomalainen Futuremark Games Studio vihjasi aiemmin tänä kesänä kehittävänsä kolmea uutta peliä. Ensimmäinen näistä oli iPhone-peli Hungribles, ja nyt studio on tuonut julki myös toisen uutuuden.

Kyseessä on scifi-aiheinen "torninpuolustuspeli" Unstoppable Gorg, joka tulee Headup Gamesin julkaisemana Xbox Live Arcadeen, iPadille ja PC:lle vielä tämän vuoden aikana. Pelissä pelaajan tehtävänä on puolustaa aurinkokuntaa hirvittävää muukalaisjoukkoa vastaan lähettämällä satelliitteja planeettojen ja avaruusasemien ympärille.

Futuremarkin mukaan pelin erottaa muista torninpuolustuspeleistä se, että puolustuskalustoa voi liikutella vielä niiden asettamisen jälkeenkin. Satelliitteja voi pyöritellä kiertoradalla vastaamaan parhaiten kulloinkin iskevää vihollisaaltoa.

Teemaansa ja tyyliinsä peli lainaa vaikutteita 1940- ja 1950-luvun tieteiselokuvista. Taustatarinassa gorgit hyökkäävät maahan lentävillä lautasilla, kun ihmiset löytävät näiden asuttaman Planeetta X:n Neptunuksen kiertoradan takaa. Grafiikan Futuremark lupaa olevan kolmiulotteista.

Ohessa on pelin teeman mukaan tyylitelty julkistustraileri.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Unstoppable GorgScore

Unstoppable Gorg

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Suomalaisen Futuremarkin viimeisin uutuus on vahvoja 1950-luvun scifi-vaikutteita itseensä imenyt torninpuolustuspeli.

0
Unstoppable Gorg

Unstoppable Gorg

ENNAKKO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Futuremarkin seuraava peli ammentaa vaikutteensa 1950-luvun hömppäscifistä. Testasimme, miltä peli käytännössä tuntuu.



Ladataan seuraavaa sisältöä