Suomi
Gamereactor
uutiset
Minecraft

Minecraft mukautuu Xboxiin

Konsoliversio ei voi olla suora käännös

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

IGN haastatteli Markus "Notch" Perssonia minkäpäs muun kuin Minecraftin tiimoilta, ja keskustelussa sivuttiin indiehirmun Xbox-versiota.

"Löydän itseni kummallisesta tilanteesta! Xbox 360 -versiolle Minecraftista on tulossa ihan oikeaa markkinointia, joten olen lupautunut olemaan siitä hieman hiljaisempi, enkä ole ihan varma mitä saan sanoa, mutta... 360-versio tulee olemaan uusi tuote joka pohjautuu PC-versioon Minecraftista. Se on suunniteltu toimimaan paremmin konsolilla, ja se keskittyy enemmän kokemuksiin joihin ihmiset ovat konsolipelaamisessa tottuneet. Nykyinen väsäyssysteemihän olisi konsoliohjaimella yhtä hauskaa kuin tekstinkäsittely," Notch kertoi.

"En uskalla vastata enempää, mutta pyrin kyllä kovasti siihen että peliin tulee mahdollisuus tehdä juuri sitä mistä ihmiset ovat vitsailleet: louhia ja käyttää esineitä omia käsiä huitomalla. Se on liian hassua poisjätettäväksi. Puiden lyöminen omassa olohuoneessasi ei ole koskaan ollut näin immersiivistä."

Notchilta kysyttiin myös pelin mahdollisista PS3 ja WiiU -versioista, mutta tämä totesi että häntä on erikseen kielletty vastaamasta kysymykseen, joten hän piirsi vastaamisen sijasta lampaan.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.



Ladataan seuraavaa sisältöä