Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: The Old Republic

Old Republic -testejä syyskuussa

Tähtien sota -pelistä myös keräilyversio

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bioware on ilmoittanut aloittavansa syyskuussa Star Wars: The Old Republicin betatestit, joihin pelaajien ympäri maailman on mahdollista osallistua. Testit järjestetään viikonlopun mittaisina, ja ne tarjoavat esivilkaisun pelin tarinaan, maailmoihin, tehtäviin ja hahmoihin.

Testiviikonloppuihin otetaan mukaan vain valikoitu joukko pelaajia. Testaajaksi voi ilmoittautua nyt osoitteessa swtor.com.

Star Wars: The Old Republic on Tähtien sota -universumiin sijoittuva nettiroolipeli, joka painottaa tarinan merkitystä. Mukana on kuitenkin myös suoraviivaista taistelua toisten pelaajien kanssa.

Peli julkaistaan loppuvuodesta kolmena eri versiona. Valikoiman lippulaiva on Collector's Edition, joka sisältää sekä pelin sisäistä materiaalia että oikeita fanituotteita. Fyysisten tavaroiden joukossa ovat mm. Darth Malgus -patsas, The Old Republicin soundtrack ja galaksin kartta.

Star Wars: The Old Republic Digital Deluxe Edition puolestaan sisältää ekstrana viisi virtuaalitavaraa, joihin sisältyvät Flare Gun, Training Droid, henkilökohtainen HoloDancer, HoloCam ja STAP-ajoneuvo. Nämä ovat mukana myös Collector's Editionissa.

Lisäksi pelistä ilmestyy perusversio ilman lisäsisältöä. Kaikkiin versioihin kuuluu 30 päivää maksutonta peliaikaa.

Star Wars: The Old Republic

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joskus se elämä on hienoa, ja joskus taas vähemmän hienoa. Nyt se on hienoa. Biowaren MMORPG Star Wars: The Old Republic julkaistiin vuonna 2011, ja vihdoinkin peli on...



Ladataan seuraavaa sisältöä