Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

L.A. Noiren MotionScan GTA:han?

Rockstar harkitsee, sanoo Team Bondi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

L.A. Noiren kehuttu kasvoanimaatioteknologia MotionScan saattaa löytää tiensä muihin Rockstarin tuleviin peleihin, mukaan lukien Grand Theft Auto V:een. L.A. Noire -kehittäjä Team Bondin vetäjä Brendan McNamara sanoi PSM3-lehden haastattelussa, että Rockstar harkitsee MotionScanin käyttöä.

Ongelmia voi kuitenkin McNamaran mukaan aiheuttaa pelin valtava koko, koska MotionScan vaatii oikeita näyttelijäsuorituksia. Jo L.A. Noiressa käytettiin yli 400 näyttelijää.

"Vaikka L.A. Noire on valtava peli, Grand Theft Auto on käsittämättömän valtava, joten siihen liittyy kaikki ne ongelmat, miten suuri näyttelijäkaarti olisi, miten monta repliikkiä olisi tallennettava ja niin edelleen."

McNamara sanoi toivovansa, että MotionScania käytettäisiin GTA V:ssä, mutta päätös teknologian sopivuudesta on Rockstarin käsissä. Hän lisäsi, että Rockstar on yleensä peliensä kanssa oikeassa.

Grand Theft Auto V
Kuva L.A. Noiren kuvauksista - Aaron Staton esittää päähahmo Cole Phelpsiä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä