Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 2 uudistuu isosti

Versio 2.0 tulossa syyskuun lopulla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Witcher 2: Assassins of Kings saa syyskuussa huomattavia lisäyksiä, kun peli päivitetään versioon 2.0. Syyskuun 29. ilmestyvässä automaattipäivityksessä on mukana muun muassa uusi tutoriaalisysteemi, Dark Mode -vaikeustaso sekä areenatila. Luvassa on myös parikymmentä teknistä parannusta.

Uuden tutoriaalisysteemin tarkoituksena on helpottaa pelin oppimiskynnystä, kun taas Dark Mode -vaikeustasolla halutaan tarjota uusia haasteita ja uudelleenpeluuarvoa. Vaikeustaso on lähes yhtä vaikea kuin Insane, mutta se tukee pelitallennusta. Lisäksi siihen sisältyy erityisiä dark-varusteita, jotka ovat voimakkaimpia koko pelissä.

Areenatilassa taistellaan vaikeutuvia vihollisaaltoja vastaan selviytymisluontoisessa pistejahdissa. Aaltoja on loputtomasti, mutta niiden välillä voi kehittää hahmoaan. Kuoleman lopulta korjattua huippupisteet lähetetään Facebookiin ja pelin foorumeille.

Keväällä julkaistuun The Witcher 2:een on tuotu kesän kuluessa jo useaan otteeseen uutta sisältöä ja erinäisiä korjauksia ilman lisämaksua. Myös versio 2.0 on pelin ostaneille maksuton.

Kehittäjä CD Projektin mukaan uudistukset sisältyvät suoraan ensi vuoden alussa ilmestyvään konsoliversioon.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Major Nelson on julkistanut 10 uuden Xbox 360 -pelin listan, jotka liittyvät Xbox Onen yhteensopivuuden piiriin. Koko listan voi katsoa alta, mutta merkittävin näistä...

8
Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Eikö Titanfallin betakutsua ole kuulunut? Kaipaatko viikonloppuun jotain muuta pelattavaa? Steamissä voi tänä viikonloppuna pelata The Witcheriä ilmaiseksi.

0
The Witcher kirjoissa ja peleissä

The Witcher kirjoissa ja peleissä

ARTIKKELI. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Witcher on viime vuosien suosituimpia roolipelisarjoja. Markus Hirsilä syventyi sarjan lähdemateriaalina toimiviin Noituri-kirjoihin ja peilaa pelejä niihin.



Ladataan seuraavaa sisältöä