LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Halo 4

      Halo-sarjan jatko selvillä

      Luvassa on uusi trilogia

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      343 Industries on paljastanut Halo Festissa ensimmäisiä yksityiskohtia Halo 4:stä, sekä myös peleistä Halo 5 ja Halo 6. Nämä muodostavat Reclaimer Trilogyn, ja vievät pelaajan vuosikymmenen kestävälle seikkailulle.

      Jos läpäisit Halo 3:n legendaarisella vaikeustasolla, näit Master Chiefin ja Cortanan suuntaavan kohti salaperäistä planeettaa. Kyseessä on Forerunnereiden pallo, jossa nähdään kokonaan uusi aspekti muukalaisten arkkitehtuurista. Aiemmin näiden rakennukset ovat olleet kuolleita ja hylättyjä, mutta Halo 4:ssä tilanne muuttuu. Ensimmäisestä pelistä tuttu mysteerin tunne ja uuden löytämisen ilo pyritään nyt siis tuomaan takaisin.

      Projektia on ollut työstämässä noin 200 ihmistä 25-30 eri pelistudiosta, 343 Industriesin katon alla. Pelin luvataan tuntuvan Halolta, mutta sitä on myös kehitetty eteenpäin. Tarinasta ei vielä puhuttu paljoa, mutta siinä aiotaan perehtyä syvällisemmin Master Chiefin luonteeseen ja persoonaan, ja se jatkaa "tavallaan" suoraan Halo 3:n tapahtumista.

      343:n edustajat vahvistivat vielä että Halo 4:n trailerissa nähty Master Chief ei välttämättä ole hahmon lopullinen muoto peliä varten, ja että säätötyötä tehdään.

      Aiheesta kertoi muun muassa EG.

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      Halo 4Score

      Halo 4

      ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

      Viiden vuoden odotus on viimein ohi. Master Chief tekee näyttävän paluun Halo-sarjaan uuden kehittäjän sorvaamana.



      Ladataan seuraavaa sisältöä