LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Dishonored

      Dishonored on ninjan unelmapeli

      Hiippaile tiesi lävitse alusta loppuun

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Harvey Smith Arkane Studiosilta on kertonut IGN:lle, että Dishonored on mahdollista pelata lävitse kuin yönmusta ninjapinja, luottaen pelkkään hiiviskelyyn. Tämä myös vaikuttaa pelin tapahtumiin niin hyvässä kuin pahassakin.

      Smithin mukaan jokainen salamurhakohde on mahdollista hoitaa päiviltä epäsuorilla tavoilla jotka eivät sotke pelaajan käsiä. Kyseessä on kuitenkin toinen niistä ääripäistä joilla pelin voi läpäistä. Dishonored punnitsee pelaajan toimintaa ja reagoi siihen Chaos-järjestelmällä.

      "Vartijan tappaminen on kaoottista, muttei kovin kaoottista. Siivoojan tappaminen on kaoottisempaa. Hälytyksen soiminen on kaoottista. Tietyn rajan jälkeen tällaisesta tulee seuraamuksia," selitti pelin toinen luova ohjaaja Raphael Colantonio.

      Tämä ei kuitenkaan tarkoita että taivaasta tulee iso jalka ja linttaa päähenkilön.

      "Jotkut näistä ovat ympäristovaikutuksia, kuten lisääntynyt määrä rottia. Toisilla on pelimekaanisia vaikutuksia, lisääntyneiden vartijoiden muodossa. Jotkut taas ovat juonellisia seuraamuksia, eli joku liittolainen saattaakin pettää sinut. Nämä soljuvat yhteen muodostaen erilaisia loppuja pelille," Colantonio täsmensi.

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      8
      Dishonored: Definitive EditionScore

      Dishonored: Definitive Edition

      ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

      Definitive Edition on hieman liian vahva ilmaus tälle kokoelmalle, mutta se tarjoaa silti viihdettä kaikille hiippailupelien ystäville.



      Ladataan seuraavaa sisältöä