Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Mahtava Gears of War 3 -kilpailu

Voita kutsu julkaisubileisiin! *päivitetty*

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka kaiken loppu on lähellä...

Gears of War 3 iskee Xbox 360:lle 20. syyskuuta. Epic Gamesin triologian päätöksen julkaisua juhlitaan perjantaina 16. syyskuuta The Tiger -yöklubilla Helsingissä. Luvassa on mahtavaa live-musiikkia, tarjoilua sekä yksi onnekas osallistuja kävelee paikan päältä mukanaan upouusi Gears of War 3 -aiheinen Xbox 360. Yleisö pääsee myös tietysti ensimmäistä kertaa pelaamaan uutta peliä. Viihteestä vastaa puolestaan Roope Salminen ja koirat -hip hop-bändi, joka ovat esittää uuden ja eksklusiivisen Gears-aiheisen musiikkikappaleen. Jokainen vierailija saa mukaansa myös syyskuun Gamereactor-lehden, josta Gears of War 3:n arvio löytyy tuoreeltaan.

Haluatko mukaan? Gamereactor ja Microsoft tarjoavat viidelle lukijalle ja heidän aveceilleen mahdollisuuden olla mukana tässä ainutlaatuisessa tilaisuudessa. Hyppää kilpailusivulle ja vastaa oikein kysymyksiin ja osoita olevasi kutsun arvoinen Gears of War -fani.

Kisapäivitys:
Kisaan kannattaa osallistua vaikka ei pääsisikään bileisiin. Arvomme vielä bonuspalkinnon (huom. ikäraja 18-vuotta) kaikkien osallistujen kesken!

...veljiä loppuun asti!

Gears of War 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.



Ladataan seuraavaa sisältöä