Suomi
Gamereactor
uutiset
Max Payne 3

Max Payne 3 maaliskuussa 2012

Rockstar vahvisti uuden julkaisuajan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar ja emoyhtiö Take 2 ovat vahvistaneet uuden julkaisuajan kehityshelvetissä pyörineelle Max Payne 3:lle. Pelin on määrä ilmestyä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa maaliskuussa 2012. Laitealustoina toimivat edelleen Playstation 3, Xbox 360 ja PC.

Peli jatkaa Max Paynen, entisen NYPD-etsivän, tarinaa Sao Paolossa, Brasiliassa, kun tämä palkkautuu henkivartijaksi rikkaalle perheelle. Rikollisten hyökätessä perhettä vastaan Maxille tarjoutuu viimein mahdollisuus puhdistaa nimensä ja päästä eroon traumaattisen menneisyytensä taakasta.

Max Payne 3:ssa hyödynnetään Rockstarin tuoreinta pelimoottoria, jonka on määrä tuottaa korkeajännitteinen, elävä räiskintäkokemus. Tutuista ominaisuuksista mukana ovat edelleen bullet time -hidastukset, mutta niiden lisäksi myös "älykäs suojautumismekaniikka" kuuluu vakiovarustukseen. Pelin toivotaan vetoavan sekä sarjan veteraaneihin että uusiin pelaajiin.

Yksinpelikampanjaa täydentää ensi kertaa myös moninpeli, johon sisältyy muun muassa kokemuspistejärjestelmä ja klaanituki.

Max Payne -sarjan luonut suomalainen Remedy ei osallistu kolmannen osan kehitykseen, vaan pelistä vastaa joukko Rockstarin kehitystiimejä.

Max Payne 3
Max Payne 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Pelot suomalaisen merkkiteoksen jatko-osan sössimisestä voi unohtaa; Rockstar tekee Max Paynelle kunniaa.

0
Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Max Payne 3 julkaistiin vuonna 2012, ja se sijoittui Brasiliaan. Nyt fanitili PayneToTheMax Twitterissä väittää, että tapahtumapaikan piti alun perin olla Brasilian...

4
Max Payne 3 saatavilla myös Macille

Max Payne 3 saatavilla myös Macille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuosi sitten konsoleille ja PC:lle tullut räiskintä löytyy nyt myös Mac-versiona. Pelin voi ladata App Storesta tai Steamistä, jossa se kuuluu Steam Play -ohjelmaan.



Ladataan seuraavaa sisältöä