Suomi
Gamereactor
uutiset
Gears of War 3

Jaossa Gears of War 3 -pipoja!

Ja bonushahmojen latauskoodeja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gears of War 3: julkaisuun on enää alle viikko. Gamereactorin arvion pelistä pääsee kuitenkin lukemaan jo huomenna torstaina heti aamusta verrkosivuilta sekä perjantaina ilmestyvästä Gamereactorin syyskuun numerosta. Sitä ennen Gamereactorilla on ilo järjestää vielä yksi kilpailu pelin tiimoilta. Palkinnoksi on tarjolla on Gears 3 -pipoja sekä Savage grenadier elite -bonushahmojen latauskoodeja.

Tällä kertaa ei tarvitse vastailla vaikeisiin kysymyksiin. Kilpailuun osallistutaan kommenttiosiossa - nopeimmat, parhaimmat, hauskimmat ja nokkelimmat viestit voittavat. Pipo- ja latauskoodikomboja on jaossa peräti seitsemän kappaletta.

Gears of War 3

Ei kannata myöskään unohtaa Gears of War 3:n julkaisubileitä perjantaina, jotka avaavat ovensa Helsingin The Tigerissa kello 23:00. Bileisiin on maksuton sisäänpääsy klo 23-23.30 välillä (poislukien narikka 3€) ja ikäraja on 18. Klo 23.30 alkaen ikäraja 22 ja sisäänpääsymaksu 9€. Pelin yömyynti puolestaan käynnistyy maanantaina 19. syyskuuta kello 23:30 Helsingissä Kampin Anttilassa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Gears of War 3Score

Gears of War 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Epic Gamesin pelitriologian kolmas ja viimeinen osa viimein Gamereactorin arvioitavana.

5
Gears of War -suunnittelija eroaa

Gears of War -suunnittelija eroaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Cliff Bleszinski ilmoitti kaipaavansa taukoa pelinkehityksestä ja jättävänsä studion, jolla on työskennellyt parikymmentä vuotta.



Ladataan seuraavaa sisältöä