Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 2 -haastattelu

Asiaa roolipelin konsolikäännöksestä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

GRTV tapasi Gamescomissa CD Projekt RED -tiimin Marek Ziemakin, joka kertoi hieman The Witcher 2:n konsolikäännöksen tilasta. Haastattelussa muun muassa sivutaan sitä, miltä peli Xbox 360:lla näyttää. Aiemmin studio on sanonut tähtäävänsä PC-version mittapuulla keskitason kuvanlaatuun, mutta Ziemakin mukaan tämä koskee lähinnä yksityiskohtia ja resoluutiota. Erilaiset tehosteet ovat nousemassa Xbox 360:lla keskitasoa paremmiksi.

Haastattelussa puhutaan myös PC-versioon tulevasta massiivisesta 2.0-päivityksestä. Päivitys julkaistaan viikon kuluttua.

Katso haastattelu ohesta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

Nappaa The Witcher 2 ilmaiseksi Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Major Nelson on julkistanut 10 uuden Xbox 360 -pelin listan, jotka liittyvät Xbox Onen yhteensopivuuden piiriin. Koko listan voi katsoa alta, mutta merkittävin näistä...

8
Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

Kokeile The Witcher -sarjaa ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Eikö Titanfallin betakutsua ole kuulunut? Kaipaatko viikonloppuun jotain muuta pelattavaa? Steamissä voi tänä viikonloppuna pelata The Witcheriä ilmaiseksi.

0
The Witcher kirjoissa ja peleissä

The Witcher kirjoissa ja peleissä

ARTIKKELI. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Witcher on viime vuosien suosituimpia roolipelisarjoja. Markus Hirsilä syventyi sarjan lähdemateriaalina toimiviin Noituri-kirjoihin ja peilaa pelejä niihin.



Ladataan seuraavaa sisältöä