Suomi
Gamereactor
uutiset
Max Payne 3

Remedy tukee Max Payne 3:a

Kehittäjän kanssa keskusteltu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstarin Jeronimo Barrera on GS:n haastattelussa kertonut, että he ovat keskustelleet Max Payne 3:sta sarjan alunperin aloittaneen suomalaisen Remedy Entertainmentin kanssa, ja että Remedy on tukenut projektia innokkaasti.

"Maxin kaikkien ydinelementtien säilyttäminen oli meille aina keskeistä, ja se on jotain mistä me itseasiassa keskustelimme Remedyn kanssa kehittelyn aikana," Barrera paljasti.

Tämän mukaan Max Payne 3:n pelimekaniikat, estetiikka ja narratiiviset teemat ovat tuttuja alkuperäisistä peleistä, mutta niitä on päivitetty vastaamaan kuluneen yhdeksän vuoden teknologista kehitystä. Pääasialliseksi eroksi Barrera luonnehtii maisemien vaihtumista sateisesta New Yorkista kuumaan Brasiliaan.

Pelissä Max työskentelee yksityisenä turvamiehenä Sao Paulossa, ryypättyään ensin muutaman välivuoden. Kuvissa nähty kalju pää ei johdu hahmon ikääntymisestä, vaan tämä on ajellut kupolinsa.

Max Payne 3Max Payne 3Max Payne 3Max Payne 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Pelot suomalaisen merkkiteoksen jatko-osan sössimisestä voi unohtaa; Rockstar tekee Max Paynelle kunniaa.

0
Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Max Payne 3 julkaistiin vuonna 2012, ja se sijoittui Brasiliaan. Nyt fanitili PayneToTheMax Twitterissä väittää, että tapahtumapaikan piti alun perin olla Brasilian...

4
Max Payne 3 saatavilla myös Macille

Max Payne 3 saatavilla myös Macille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuosi sitten konsoleille ja PC:lle tullut räiskintä löytyy nyt myös Mac-versiona. Pelin voi ladata App Storesta tai Steamistä, jossa se kuuluu Steam Play -ohjelmaan.



Ladataan seuraavaa sisältöä